Afspraak is AfspraakAfspraak is Afspraak

Garantie en Aflevering

9236_nl_autotrust_logo

Garantie en Aflevering

Wij werken bij Autobedrijf Brefeld B2B met standaard rijklaarmaakkosten bij aflevering van uw bedrijfsauto. Deze kosten bedragen € 395,- exclusief BTW. Rijklaarmaakkosten zijn afleveringskosten en zijn geen vorm van garantie.

Al onze auto’s worden altijd compleet gereinigd en krijgen een technische basiskeuring alvorens ze op de site worden aangeboden. Echter auto’s worden standaard zonder garantie geleverd tenzij de auto nog onder de fabrieksgarantie valt. Wilt u garantie, dan kunnen wij via een onafhankelijke partij AutoTrust 6, 12 of zelfs 24 maanden garantie aanbieden.

Alle onderstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Pakket 1 (€395,- excl BTW):
Het pakket bestaat uit:

 • Tenaamstelling
 • Minimaal 9 maand APK
 • Complete reiniging van binnen en buiten
 • Vrijwaring van uw inruilwagen
 • Olie- en vloeistoffencontrole
 • Remmeninspectie
 • Bandenprofiel en bandenspanningscontrole
 • Minimaal 1/4 tank barandstof

Wilt u garantie? Dan heeft u bij AutoTrust kiezen uit 6, 12 of 24 maanden garantie. Via deze onafhankelijke partij bieden wij u extra zekerheid en kunt u met een gerust hart op weg.

6 MND Garantie (€ 595,- excl BTW):
Dit is exclusief rijklaarmaakkosten en bestaat uit:

 • Onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift
 • 6 maanden AutoTrust garantie
 • tot een max. van 15.000 km

Aanvullende informatie:
Mochten er zaken belangrijk zijn voor u die niet in de afleverpakketten vermeld staan, geef dit aan bij onze medewerkers.

Reservesleutels en extra sleutels:
Helaas komt het voor dat bij sommige auto’s maar 1 sleutel aanwezig is. Sleutels bij laten maken valt ook buiten de afleverpakketten. Mocht er onverhoopt geen reservesleutel of extra sleutel bij de auto aanwezig zijn, en is dit essentieel is voor u? Dan is het mogelijk om tegen kostprijs bij ons extra sleutels bij te bestellen.

Autotrust garantie:

Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden wanneer u bij de aankoop van uw auto een Autotrust garantie afsluit. Wij bieden in samenwerking met Autotrust verschillende garantiemogelijkheden, afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd van de auto. Al jaren behoedt Autotrust vele duizenden klanten voor hoge reparatiekosten; of het nu gaat om een kapot versnellingsbak of motor. De kosten van arbeidsloon en reparatie kunnen enorm variëren en ook hiervoor wordt (gedeeltelijk) vergoeding geven. Wij kunnen de vergoedingen en voorwaarden aan u overhandigen zodat u op de hoogte bent van de gedekte onderdelen en vergoedingen.

U heeft garantie dichtbij huis én grotendeels in Europa:
Het melden van een claim doet u gemakkelijk online via het kopje “claim melden” op de website. U ontvangt dan een overzicht van de dichtstbijzijnde aangesloten reparateurs waar u een afspraak kunt maken. Ook wanneer u in het buitenland bent kunt u contact opnemen met Autotrust. Het is van belang altijd eerst de claim te melden en toestemming te krijgen voor reparatie.
Bestaande gebreken en onderhoudsdelen vallen niet onder de dekking.

Neem gerust contact op voor vragen over de voorwaarden en garantiemogelijkheden voor een specifieke auto. We helpen u graag verder.
Om meer te weten over Autotrust kijkt u gerust op www.autotrust.nl